Grilování je věc, kterou miluje každý, a to včetně vegetariánů. Ačkoliv se to nezdá, tak spousta lidí i vegetariáni grilují. Připraví si zeleninu nejrůznější sýry nebo třeba tofu. Kdo nikdy ve svém životě neměl tofu, tak jen těžko může tvrdit, že není dobré, když ho uděláte na grilu. Dnes se podíváme, co je dobré připravit pro vaše hosty a kdy to můžete připravovat. Hlavní při grilování je určitě gril samotný. Vytáhněte ho tak z kůlny a pořádně ho utřete a vydrhněte. Právě čistý gril je základem pro dobře udělané jídlo. Jakmile bude gril připravený, přesvědčte se že máte uhlí nebo dřevo. Záleží, jak grilujete každý člověk to má rád jinak.
Jakmile je připravený gril, tak můžete začít přípravou masa. Maso naložte alespoň dva dny dopředu, ať je hezky uležené a pěkně se rozpadá. Zeleninu si můžete připravit až v den kdy se akce koná. Stačí jí jemně osolit a dochutit kořením. Poté jí dáte pouze na gril a pomalu jí budete otáčet nad plamenem, jako maso. U sýru, jako je hermelín platí to stejné. Nemusíte vůbec připravovat dopředu, bohatě stačí připravit před příchodem hostů. Dáte je do alobalu, trošku oleje, koření a obalíte je slaninou. Poté zabalíte a alobalem a je hotovo.
Teď máte připravené veškeré jídlo a můžete dát nachladit alkohol a další nápoje, které máte. Přece jenom v horkých letních dnes je dobré mít vše vychlazené. Zapomínat byste neměli i na zábavu. Připravte proto vodní dýmku, ať si může každý zabafat. Vodní dýmky jsou součástí mnoha zahradních akcí a rozhodně by neměly nikde chybět. Samozřejmostí je, že musíte mít i tabák, uhlíky a alobal. S takto připravenými věcmi může začít party hned a můžete si být jistí, že budou všichni spokojení. Každý si dá to, na co má chuť a všichni budou spokojení, že máte tak velký výběr jídla. Navíc vyzkoušíte po roce opět gril, který nesmí na žádné zahradě chybět.