Tak už si konečně vyber

Znáte to, milí muži! Když se podvolíte jít nakupovat se svou drahou polovičkou poprvé, podruhé už máte tisíc výmluv v záloze, abyste nemuseli. Ale to je zcela přirozené.

kabelky

Když provádíte společně víkendový nákup potravin, tak tam být musíte. Ne proto, že byste mohli zasahovat do výběru potravin. Ale proto, že máte úkol nosiče a řidiče. Jestli ale dokážete souhlasit s tím, abyste šli nakupovat ryze ženské produkty, jako jsou např. kabelky, tak to jste hrdina dne, kterému se zkušení muži potají posmívají. Ti už to totiž mají dávno za sebou!

Učiňte obezřetné rozhodnutí, kterého nebudete litovat.

Když se jednou takhle při odpolední siestě přiřítí Vaše žena s očima navrch hlavy, je okamžitě po klidu. Během nepatrné chvíle se dozvíte, co viděla ve výloze, že se jí to líbí, že by to chtěla, že musíte jít s ní a schválit to. Ano, určitě půjde o kabelky!

A co Vy?

Jestliže se rozhodnete pro variantu: Ano, půjdu s Tebou, potom se ihned oblékejte, protože to do zítřka rozhodně nepočká! Co když se kabelky vyprodají a na ni už nezbyde? Trochu jste si zavařil, viďte? Jenže to nebude zdaleka všechno! Tomu tedy věřte!

V samotném obchodě zažijete svou manželku v akci, pro kterou nebudete mít slov.

Tak, co jí říkáš? Není skvělá? Jé, hele, a ta vedle! Té jsem si vůbec nevšimla! Oni ji mají ve třech barvách! Co myslíš? Není moc velká? Funguje zapínání? A ten pěkný prostor uvnitř! Tam se mi ale nevejde peněženka s mobilem. Možná bych si mohla dokoupit peněženku menší! Myslíš, že ji mají ve stejné barvě, jako je kabelka?

obchod s kabelka,a

Manželčin monolog s otázkami, na které nestačíte ani odpovídat, Vás začíná mírně znervózňovat! Po slabé půlhodince se zeptáte, zda si už tu kabelku koupí. To ovšem manželku načuří, že ji nemáte rád, že chvíli nedokážete počkat, že se do nákupu nezapojujete.

Nebude lepší zvolit variantu druhou? Po přiřícení manželky do odpolední siesty jí řekněte, ať už běží rychle zpátky, abyste ji brzy viděl s tou báječnou kabelkou! Věřte, že budete ušetřen spousty pro Vás ztraceného času, který jinak můžete věnovat sledování sportovního přenosu. A vězte, že jej dokoukáte až do konce! Čas mít budete!